Best in the City

Uitreiking Best of the City Award 2012Ieder jaar wordt de Quality & Service-award van Best in the City uitgereikt aan een bedrijf in Tilburg. Dit jaar is de winnaar de Griekse cafetaria Artemis. Café de Slijterij werd tweede en Runshop Greg van Hest sloot de top 3.

Quality & Service-award
Als consument hecht je veel waarde aan kwaliteit en service. Vaak kun je alleen door het lezen van recensies erachter komen of een bedrijf aan deze waarden voldoet. Maar je ziet natuurlijk graag een soort keurmerk. Best in the City is zich dit bewust; daarom hebben zij de Quality & Service-award in het leven geroepen. Bewoners van konden stemmen op welke van de 10 genomineerden volgens hen de prijs het meest verdiende. De finalisten waren: Sportinstituut Ooms, Dancemasters Van Opstal, Runshop Greg van Hest, IXXA Verhuurmakelaar, Embrotti Scooters, Grieks Cafetaria Artemis, Foto Jans, Café de Slijterij, Riccio Kappers en De Voltage.

Uitreiking Grieks Cafetaria Artemis
Op dinsdagavond 11 december 2012 werd de prijs aan de winnaar uitgereikt in zijn eigen restaurant. De eigenaar, Kosta Vlasakakis, ontving de prijs in het bijzijn van zijn partner Roula. Kosta was erg verrast en trots op het feit dat er zoveel mensen op zijn bedrijf hebben gestemd. De eigenaar vertelt dat hij het als een grote stimulans ziet om een nog betere service en kwaliteit te bieden.

Top 3
Met 56,5% van de stemmen is Grieks Cafetaria Artemis overduidelijk de winnaar van de award. De tweede plaats werd met 17,7% van de stemmen behaald door Café de Slijterij en de derde plaats was voor Runshop Greg van Hest met 4,8 procent. De overige 21% werd door de andere genomineerden binnen gehaald.

Bron: De Weekkrant (december. 2012).

Reacties zijn gesloten.