Artemis verhuisd

Grieks Cafetaria Artemis is in oktober 2011 verhuisd van de Deken Sandersstraat naar het Kardinaal de Jongplein in Tilburg. Het cafetaria beschikt nu over meer ruimte en straalt echte Griekse warmte uit.

Bij binnenkomst in het cafetaria proef je meteen de Griekse sfeer en ruik je alle lekkere Griekse specialiteiten. De prachtig beschilderde wanden en beelden uit de Griekse oudheid geven een verzorgde blik en een warm gevoel. De menukaart kent een groot aanbod aan op en top Grieks eten. Enorm geliefd is de Gyros, de gekruide friet en natuurlijk de heerlijke Tzatziki.

Artemis VerhuisdDe eigenaar van Artemis, Kosta Vlasakakis, is erg blij met zijn nieuwe cafetaria. “We konden op het oude adres (Deken Sandersstraat) de keuken niet uitbreiden”. Nu beschikt het Grieks Cafetaria over meer dan voldoende ruimte voor extra service voor de klant.

Bij Artemis kunnen klanten hun maaltijd telefonisch bestellen en het vervolgens afhalen. Het is ook mogelijk om binnen te bestellen. Ook kan er bij Artemis binnen worden genoten van de Griekse specialiteiten. Artemis bereidt niet alleen Grieks specialiteiten, maar verkoopt ook Hollandse frikadellen, kroketten, hamburgers en andere snacks.

Bron: De Weekkrant (januari 2011).

Reacties zijn gesloten.